9 Ekim 2012 Salı

Sablon Wellness Club Eskişehir


Sablon Wellness Club spor ve serbest zaman etkinliğinde oncu, yenilikçi, lider; Eskişehir’den Türkiye ve yurtdışına uzanan güçlü bir marka yaratma vizyonu ile başlamış ve ayni düşünce ile hayata geçirilmiş çok incelikli bir projenin sonucu. Bedensen ve ruhsal yenilenmeyi stresli ve hareketsiz yasam koşullarında yeniden yorumlayan bir anlayışın sonucu olarak “Wellness” kavramını dikkate alan kompleksimiz, fıtnessetkinliklerinden yüzme etkinliklerine, sağlıklı beslenmeden SPA’ ya ve güzellik merkezine kadar çok yönlü bir yasam kültürü alanı olarak tasarlandı.
Sablon Wellness Club, Türkiye’de yasam kalitesi ile uçuncu olan Eskişehir’e yakışan dünya standartlarında bir teknoloji ve ayrıcalıklı hizmet kalitesine sahip. Tesisimiz bünyesinde oluşturulan SPA bolumu Eskişehir’de bir ilk olmanın ötesinde ulusal bir marka olma vizyonu ile yola çıkıyor.

Sablon Wellness Club Eskişehir




Profesyonel terapistler, cilt ve vücut bakımları, çeşitli ve farklı masaj seçenekleri ileEskişehirlilere gerçek SPA deneyimini yaşatmak amaçlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder