9 Ekim 2012 Salı

Caroline Fitness Social Club Kartal


Caroline Fitness Social Club Kartal



Fitness center, Aerobic-step stüdyosu, Caroline  Fitness & Social Club‘ın modern tesisinde profesyonel  eğitmenler dans, tai-chi, yoga, ve aikido dersleri  veriyor.Tesisin sauna, fin hamamı kişisel bakımına özen  gösterenler; vitamin bar, ve cafesi ise, spor sonrası enerji  gereksinimini karşılamak ya da yeni tatlar keşfetmek isteyenler için.
•Caroline Fitness & Social Club,  İstanbul    Kartal’ da, yeni hizmet birimleriyle  bugün    geniş olanaklar sunan, hayat dolu bir  sosyal    club.
Fitness çalışmalarının    tansiyona bağlı    hastalıları,   kireçlenmeyi, nefes yolları ile ilgili    birçok  hastalığı önleyici özelliği
•Fitness kelimesi sözlüklerde “uygunluk,    sağlık” olarak  yer alır. Dilimize de fitness    olarak girmiştir. Fit olmak demektir. Bilindiği    gibi fit olmak demek orantılı olmak ödeşmek    anlamlarını da içerir.
•Eski dönemlerde insanlar bilinçsizce olsa da    vücutlarını şekile sokmak daha estetik &    yağsız bir yapıya sahip olabilmek için vücut    geliştirme sporu yapmışlardır fakat    günümüzdeki imkanlara sahip olamadıkları için    vücut geliştirme sporunun tarihçesinin bu    nedenle pek parlak olduğunu söyleyemeyiz
Sosyal kulübümüzde, ister dostlarınızla keyifli aktivitelerimizle vakit geçirebilir, sizin için özenle hazırladığımız aktivite programları (canlı müzik, latin gecesi, özel partiler, vs.) ile dinlenebilirsiniz yada eğlenebilirsiniz.
Yine bar bölümümüzde bulunan projeksiyon ve dev ekranı sayesinde, Digitürk’ te maç keyfinize keyif katabilirsiniz
Kartal sahil yolunda hayat dolu bir spor merkezi:
Caroline Fitness & Social Club, İstanbul Kartal’ da, yeni hizmet birimleriyle bugün geniş olanaklar sunan, hayat dolu bir sosyal club.
Hayatınızın tüm stresinden uzaklaşmak, iş çıkışlarında rahat bir nefes almak ve sağlıklı bir yaşam sürdükmek adına coroline fitness sizin için burada.
İster kapalı havuzumuzda, isterseniz havuz barımız ve dinlenme alanımızda vakit geçirebilir, keyifli ve huzurlu anları bir arada yaşayabilirsiniz.
Hayatın tüm stresini ve günün yorgunluğunu üzerinizden atabilmek, rehabilitasyon veya keyifli zaman geçirebilmeniz için …
Cafe-Vitamin Bar bölümümüzde günün yorgunluğunu atabilir, elit bir ortamda dostlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz.
Sizin için özenle hazırladığımız menülerimizden, tercih ettiğiniz yiyeceklerimizden tadabilir, cafe keyfinizi arttıracak özel kokteyl ve içeceklerimizden yudumlayabilirsiniz.
Sosyal kulübümüzde, ister dostlarınızla keyifli aktivitelerimizle vakit geçirebilir, sizin için özenle hazırladığımız aktivite programları (canlı müzik, latin gecesi, özel partiler, vs.) ile dinlenebilirsiniz yada eğlenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder