7 Ekim 2012 Pazar

World Point Spor Merkezi Beykent


Hayatına renk, hareket, heyecan katmak ve sağlıklı dinamik bir yaşam biçimine kavuşmak isteyenler için kurulmuş olan World Point Spor Merkezi 2009 senesinde hayat bulmuş bir spor merkezidir. İstanbul2un gözde ve seçkin yerleşim alanlarından bir tanesi olan Beykent’te  65 dönümlük mükemmel bir atmosfere sahip 65 dönümlük bir arazi parçası üzerinde yerini almıştır. Göz alıcı modern mimarisi ve çok verimli bir şekilde tasarlanarak kullanıma sunulmuş alanları ile sizleri spor keyfini doyasıya yaşamaya davet etmektedir.

Muhteşem çevre düzenlemesiyle eşsiz bir atmosferde sizleri spor keyfini doyasıya yaşatacak sportif faaliyetler sunmaktadır. Bu mükemmel arazi üzerinde kullanabileceğiniz ikisi açık ve ikisi kapalı olmak üzere binicilik sporu için yararlanabileceğiniz manej bulunmaktadır. Üçü açık ve dördü kapalı basketbol ve voleybol oynamak için uygun özelliklere sahip spor salonu, futbol âşıklarına hizmet veren futbol sahası, günün yorgunluğunu ve stresini atarken eğleneceğiniz ve keyif alacağınız açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.
Modern ve zengin donanımlara sahip fitness salonu, miniklerin eğitimi için hizmet veren anaokulu, havuz başıi kapalı salonlarda ve kırda gerçekleştirilebilecek unutulmaz organizasyonlar gerçekleştirme imkânı bulabileceğiniz üstün hizmet kalitesiyle tüm spor tutkunlarına ve sağlıklı yaşamın ayrıcalığını keşfetmek isteyenlere kapılarını açıyor. Alışıla gelmiş spor anlayışının çok ötesinde hizmetler ve zengin aktivite ağıyla sizleri bu heyecanlı ve sağlık dolu dünyaya davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder