7 Ekim 2012 Pazar

Zendokan Spor Salonu Erenköy


Çocuklar için aikido dersi, verilen spor kulübünde Yetişkinler için Aikido ve Kick Boks dersleri verilmektedir. Hamileler için hamile Yogası, Yoga dersleri, daha formda bir vücuda kavuşmak ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlerin katılabileceği Pilates dersleri mevcuttur.  Siz değerli üyeleri için harika bir deneyim olabilecek olan Latin dans derlerine katılabilirsiniz.
Sağlık yolunda emin adımlar atacağınız Zendokan Spor Salonu hizmetleri sadece bu kadarıyla sınırlı kalmıyor elbette. Katılmaktan keyif alacağınız Zumba fitness, Brzilian Jiu Jitsu dersleri gibi bir birinden seçkin imkanları ile yeni üyelerini bir birinden keyifli ve sağlık dolu aktivitelere katılma ve eşsiz deneyimler yaşamaya davet ediyor.  Hayatınıza renkli ve yapmaktan keyif alacağınız aktivitelerle devam etmenin ayrıcalığını yaşamak için kulübe üye olmanız yeterli olacaktır.

Birbirinden harika olanaklardan size en uygun olanını tercih ederken seçim yapmakta çok zorlanacaksınız. Çünkü her biri öğrenirken ayrı bir keyif yaşayacağınız spor aktiviteleri ile hizmet vermektedir. Her güne daha zinde başlangıçlar yapmak isteyen ve bilinçli spor yaparak bu arzularına kavuşacakları bilgisine sahip olan herkesi birbirinden harika spor deneyimleri yaşamaya davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder