8 Ekim 2012 Pazartesi

Body Line Spor Center Zeytinburnu


Sağlıklı bir yaşamı arzu eden tüm bireyler için hizmet vermekte olan Body Line Spor Center2005 yılı itibari ile modern bir ortamda spor yapma şansını vermektedir. Ortamının güzelliğinin yanı sıra tecrübeli antrenörleri ile sağlıklı spor aktivitelerini gerçekleştirme olanağını sunmaktadır. Giderek zorlaşan hayat şartları sebebiyle daha çok yorulmakta ve stres sahibi olmaktayız.

Bu olumsuz etkenlerin sonuçlarından minimum etkilenmek için spor yapmaya daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Hareketsiz yaşamın stresinden ve monotonluğundan kurtulmanın en sağlıklı ve keyifli yolu hayatınıza hareket ve renk katacak spor aktivitelerini yaşam tarzına dönüştürmekten geçmektedir. İşte burada ihtiyaç duyduğunuz karma sportif aktivitelerden oluşan fitness ve Cardio çalışmalarından faydalanarak fit ve sağlıklı olmanın ayrıcalığıyla hayat kalitenizi yükseltebilirsiniz.

Body Line Spor Center Zeytinburnu


Kişiye özel olarak hazırlanan programlarla hedeflediğiniz sağlıklı ölçülere ulaşma imkanı bulacağınız spor salonları‘da spor yaparken tempolu bir şekilde egzersiz yapmanıza yardımcı kaliteli ses sistem,, çeşitli ihtiyaçlarınız için yararlanabileceğiniz ve televizyon bulunan Cafe bölümü, saç kurutma makinesi, tuvalet, erkekler ve bayanlara özel soyunma odaları mevcuttur. Vücut geliştirmeyi hedefleyen bireyler için Body Building çalışma imkanı mevcut olan spor salonunda amacı sadece daha hareketli ve estetik bir yaşama sahip olmak isteyenler için jimnastik çalışmalarına katılarak atletik bir vücuda sahip olma olanağı sunmaktadır. Salon hafta içi 10:00-23:00 ve Cumartesi 10:00-22:00 arasında kapılarını spor sever üyelerine açmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder