13 Ekim 2012 Cumartesi

Well Fit Point Merkez Antalya


Modern yaşamın ağır temposuna inat hayatını hareketli bir yaşam tarzına dönüştüren aktivitelerle dolu bir dünyanın kapılarını siz seçkin üyelerine aralayan Well Fit Pointsağlığınızı koruyan hizmetleriyle sizleri bekliyor. Haftanın 6 günü uzman eğitmen kadrosu tarafından hazırlanan kişinin yaşam tarzına, yaşına, kilosuna ve fiziksel özelliklerine uygun, ihtiyaçlarına en uygun ve sağlıklı bir şekilde karşılayacak şekilde özellikleri bünyesinde barındıran programlardan oluşan spor çalışmaları yapabileceğiniz ve zevkini yaşayarak kaliteli saatler geçirebilirsiniz.
Sizleri ulaşımı kolay bir noktada şehrin merkezinde pazartesi gününden cumartesi gününe kadar spor yapama keyfini yaşamaya beklemektedir. Çalışma saatleri 09: 00 ile 22:00 arasında olan spor merkezinde forma girmeye hazır mısınız? Salonun sizlere sunmakta olduğu geniş aktivite seçenekleri ve hizmet kalitesinden faydalanma fırsatını mutlaka değerlendirmelisiniz.
Çocukları ve gençleri sağlıklı bir yaşam ve sportif bir hayata teşvik etmeyi amaçlayan spor merkezi geleceğin yetişkinlerinin ruh ve vücut sağlığını en üst seviyelere çıkarmak için hizmet vermektedir. Ailece sağlıklı bir yaşama merhaba deme ayrıcalığını siz değerli üyelerine en iyi şekilde sunma yönünde olağan üstü çabalar harcayan spor merkezinde Plates, Hamile Jimnastiği, Step – Aerobic, Fitness ve kişiye özel programlar sunulmaktadır. Ayrıca çocuk oyun köşesi, bol vitamin içeren menüsü ile Vitamin barı ve otopark alanı mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder