8 Ekim 2012 Pazartesi

Gurbet Spor Salonu Gaziosmanpaşa


Sağlıklı ve estetik bir vücuda sahip olmak için düzenli spor yapmanın gerekliliğinin bilincinde olan ve bu yönde çaba göstermek isteyen herkesi beklemekte olan Gurbet Spor Salonu, vücudunda biriken fazla kilolardan kurtulmak ve hep fit kalmak isteyenler için mükemmel hizmetler ve atmosfer sunmaktadır. Zayıflamak için spor ve diyetin faydasını görmek için size özel olarak hazırlanmış olması önemlidir.

Çılgın diyet menüleri ve hızlı kilo verme hikayelerine baş vurmadan sağlıklı, bilinçli ve doğru şekilde gerçekleştirilen programlarla ideal ölçülere ulaşabileceğiniz hizmetlerle sizlere kapılarını açmaktadır. Spor salonunda rahatlıkla alabileceğiniz hizmetler arasında sağlıklı bir şekilde bölgesel zayıflama, Sarkık ve yağlı göbeği eritme, Selülit problemlerinden kurtulma, İdeal ölçülere ulaşmak için sağlıklı ve kontrollü bir şekilde kilo verme ve alma, sarkık göğüsler için özel egzersizlerin yer aldığı programlardan ihtiyacınız olanını tercih edebilirsiniz.

Gurbet Spor Salonu Gaziosmanpaşa


İhtiyacınıza cevap verecek kalitede ekipmanları ile yararlanabileceğiniz spor salonunda Vücut geliştirme, Kilo kontrolü ve diyet hizmeti, zayıflamak ve sağlığınızı her daim korumak için fitness yaparak istediğiniz vücuda ve zinde yaşama kavuşacağınız ideal adrestesiniz.


500 evler barbaros hayrettin pasa 1001 sokak no:24 Küçükköy (Karadeniz Mahallesi )Gaziosmanpaşa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder