7 Ekim 2012 Pazar

Silver Gym Spor Merkezi Maltepe


Daha sağlıklı bir yaşam ve hareket dolu anların tadını çıkarmak için sporun renkli dünyasını keşfe çıkacağınız hizmet kalitesini sunmakta olan Silver Gym Spor Merkezi, spor yapmayı bir zorunluluk olmaktan çıkarıyor. Daha eğlenceli, dinamik ve keyifli aktiviteler haline dönüştürüyor. Artık sağlığınızı korurken bir hobiniz halini alan sportif etkinliklerle sağlıklı dünyaya ve huzurlu, neşeli, dinç ve zinde olduğunuz bir yaşama merhaba diyeceksiniz.

Vücudunuzun ihtiyacı olan doğru egzersiz programları sayesinde fit ve sağlıklı olmanın ayrıcalığını yaşayacağınız fitness merkezinde vücut geliştirme çalışmaları, uygulaması son derece keyifli fitness programları, ideal kiloya ulaşabileceğiniz kilo verme ve alma uygulamaları yapılmaktadır. Spor salonu,  vücudunuza estetik b,r görünüm kazandıracak nitelikte düzeltici jimnastik, kişiye özel sportif çalışmalar, güzelliğinize güzellik katacak güzellik salonu, zayıflatıcı jimnastik, özel jimnastik salonları, bebek bakıcılığı hizmeti gibi hayatınızı kolaylaştıracak ve sağlıklı yaşama merhaba demenize yardımcı hizmetler ve imkanlar sunulmaktadır.
Birbirinden etkili ve sağlığınızı koruyucu spor programları konusunun uzmanı hocalar tarafından hazırlanarak uygulanmaktadır. Gündelik yaşamın monotonluğundan ve stresinden kurtularak zindelik dolu bir hayata merhaba demenin ayrıcalığını keyifli ve seçmekte zorlanacağınız aktivitelerle yaşayacağınız seçkin bir adrestesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder